25.5.08

Eg har ikkje dårleg samvet for å sitje på jobben si kommunale datamaskin og bruke den til facebook, blogg-lesing og privat epostskriving. For eg er på vaken nattevakt, ei vakt som varer frå 22.15 til 07.10. Og fjernsynet på fellesen er øydelagd. No skal eg laga ei liste over det eg gjer både på og utafor internetten.

LISTE:
1. Eg les hobbybloggar som inspirerer og frustrerer. For eg vil og strikke, hekle, sy og pynte, men eg er for rastlaus og for lat og for utolmodig! Nokon, kom her og lær meg det så eg kan det og det går fort!
2. Eg ser på bileta til 600 av mine nærmaste vener. Det spenner over ferieturar, familieselskap, nasjonaldagsfeiringar og ikkje minst: ungane og babyane til folk (fortrinnsvis frå Fusa). Det er grådig knallkjekt, særleg det siste.
3. Drikk firstpriceearlgrey-te med mjølk og sukker. Ikkje fordi eg treng sukker akkurat, men fordi eg har lyst. Og fordi firstpriceearlgrey ikkje er noko særleg med sin bitre te-liknande smak aleine. Lenge leve søtningsdrukninga.
4. Det beste er å lesa i ei bok som heiter "Farlig godt", og som fortener eit eige punkt utafor denne tilfeldige lista. Tru ikkje at eg gjer alt dette i rekkefølge forresten. Det er i aller høgaste grad i hulter til bulter.

Farlig godt er så bra at eg ikkje vil skriva fantastisk, for det er oppbrukt. Den er himmelsk. Vittig, interessant og inspirerande. Eg har så lyst på delikat og deilig mat no, at eg blir ekstra frustrert over å vere her, vaken og på jobb. Kan nokon stikka innom med eit stykke bellotta-skinke, litt parmesan og kanskje eit glas cava til meg? Eller ein kopp ekte sjokolade? Asparges? Nokre heftige kamskjell?

Ingen?

Ingen kommentarer: