28.11.04

Ein kopp kaffe står på bordet foran meg, sterk nok til å brukast som mordvåpen. "the Cocka hola company" ligg i veska mi, klart til å lesast. Det har den vore sidan september. Eg fann den i ein bokhandel i München, omsett til tysk. Eg byrja å lese litt, det var ein slik bokhandel der ein kan få kaffe og lese i bøkene frå store lenestolar før ein evt kjøper dei. Eg kjøpte ikkje ei norsk bok på tysk i München, eg kjøpte den på norsk i uni-bokhandelen i september.

Det er ordentleg vinter i denne byen. Sjølv tida går fortare enn nokon gong er det likevel lenge sidan sist vinter. Eg hadde gløymd korleis vær kunne oppføra seg, for det har vore so stabilt og fint i haust. (Eller eg har vore inne?) No er det stabilt att. Kaldt og snø.

Leffa, Endre og eg skal flytta til andre sida av byen. Me fekk veta i dag at me får bu der me var på synfaring førre sundag. Herregud so fint da skal bli.

22.11.04

Internett, staden for nyttige artiklar og god lærdom. Eller berre sinnsjukt.

16.11.04

Eg er so forferdeleg glad i dag! Forferdeleg, forferdeleg glad.

Det er ikkje anten eller. Det er ikkje anten eller. No er det snø, på den fine måten og ein kan bli glad att. Heimover i halv tre-tida, god og glad venninne på telefonen. Haha! Herregud, eg dør.

10.11.04

Fred er betre enn krig, og karsk er betre enn tequila.

Det stod ein tekst her som rett og slett var for dårleg til å få stå til heile verda. Og sitatet over har ikkje noko som helst med dagens væskeinntak å gjere, det er snarare eit STATEMENT som det heiter. Ei evig ytring, og den kan få stå i all æva, amen. Saman med eit sitat frå the Smiths:

"15 minutes with you ooooooh no, I wouldnt say no"